Vi har nå oppdatert vår info om betaling av medlemsskap. Enten du er født med ski på beina eller har spent de på seint i livet , byr Røros på uante turmuligheter i over 200 km med skiløyper. Når du støtter oss med et medlemskap bidrar du til gode ski- og naturopplevelser for både deg selv og andre.
Som et resultat av samarbeidet med Røros E-verk, RenRøros, har vi nå fåt økt kapasiteten på løypepreparering. Nå kjøres det spor med to løypemaskiner!
januar 25, 2019

#renturglede

Sammen med Røros tur- og løypeforening legger Røros E-verk nå til rette for Ren turglede.  Turgleden er din egen. For oss er det viktigste å legge til rette for at du finner den så raskt som mulig. Nå dobler vi kapasisteten på løypeprepareringen, og håper at de skarpe sporene løypemaskinene på Røros etterlater seg bidrar til mer ren turglede -…
Røros Tur og Løypeforening har et samarbeid med Sport 1 på Røros til sine medlemmer. Det gis rabatt på 20 % på ski, skisko og staver til medlemmene. Det er fullt mulig å tegne medlemskap i butikken slik at rabatt kan oppnås.