torsdag, 31 januar 2019 13:57

Nå har vi to løypemaskiner!

Som et resultat av samarbeidet med Røros E-verk, RenRøros, har vi nå fåt økt kapasiteten på løypepreparering. Nå kjøres det spor med to løypemaskiner!

fredag, 25 januar 2019 15:25

#renturglede

Sammen med Røros tur- og løypeforening legger Røros E-verk nå til rette for Ren turglede.

Turgleden er din egen. For oss er det viktigste å legge til rette for at du finner den så raskt som mulig. Nå dobler vi kapasisteten på løypeprepareringen, og håper at de skarpe sporene løypemaskinene på Røros etterlater seg bidrar til mer ren turglede - enten du foretrekker kondomdress, fjllhyre eller bamseski.

Del dine turgleder på Instagram. #renturglede

God tur!

torsdag, 24 januar 2019 08:58

Medlemsfordel, Sport 1

Røros Tur og Løypeforening har et samarbeid med Sport 1 på Røros til sine medlemmer. Det gis rabatt på 20 % på ski, skisko og staver til medlemmene. Det er fullt mulig å tegne medlemskap i butikken slik at rabatt kan oppnås.